Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Bluecoat Barrel Aged

70cl
In voorraad
SKU
15228
€ 48,15

Gratis verzending binnen België vanaf €200

De Bluecoat Barrel Aged gin is net zoals de Bluecoat gin een prachtig stukje ambacht. Deze gin wordt gekenmerkt door zijn kobaltblauwe fles met gouden belettering. Bovendien wordt de Bluecoat Barrel Aged Gin met de hand gebotteld. Deze gin wordt maar liefst vijf maal gedistilleerd vooraleer deze voor minstens drie maanden in eiken vaten wordt opgeslaan. Dat zorgt ervoor dat deze Bluecoat Barrel Aged gin een unieke, ronde en complexe smaak  krijgt vooraleer deze gebotteld wordt.

De botanicals die u kunt terugvinden in de Bluecoat Barrel Aged gin zijn jeneverbessen, citroenschillen en verschillende botanische kruiden zoals koriander, engelwortel en liswortel.

Deze Amerikaanse gin wordt gekenmerkt door zijn bijzonder zachte, maar rijke smaak. De Bluecoat Barrel Aged Gin heeft zoete aromatische smaken, die aardse jeneverbessmaken vrijgeeft. De body van deze gin is complex en geeft geleidelijk aan de verschillende botanicals vrij. De lichte en frisse afdronk duren uitzonderlijk lang en vervolmaken een ervaring dat zeer aangenaam is voor alle zintuigen.  Doordat deze gin nog een aantal maanden op eiken vaten wordt gezet worden er ook een paar zachte toetsen caramel, vanille en toffee toegevoegd aan het smakenpallet. Ook de jeneverbessmaak wordt krachtiger en men onderscheidt ook meer peperachtige smaken.

Meer Informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 47 %
Soort Citrusachtig
Merk Bluecoat
Swipen voor 1 additionele foto