Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Blind Tiger Piper Cubeba

50 cl
In voorraad
SKU
15231
Speciale prijs € 44,50 Normale prijs € 48,20

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Blind Tiger is een Belgische gin die afkomstig is uit dezelfde distilleerderij van de gin “Bonny & Clyde” uit Kortrijk. De Bonny & Clyde gin werd reeds meermaals als godendrank bestempeld, maar deze Blind Tiger hoeft ook niet onder te doen.

De Blind Tiger gin wordt gekenmerkt door zijn opvallende blauwe fles met een blinde tijger op. De botanicals die het meest kenmerkend zijn voor deze gin zijn staartpeper en gemoute gerst. Daarnaast spelen andere botanicals zoals jeneverbes, korianderzaad, zoethoutwortel, sinaasappelschil, citroenschil, oranjebloesem, kardemom, gember, mierikswortel, liswortel en engelwortel een rol in de unieke smaak van deze Belgische gin.

In de neus komt de jeneverbessmaak uitgesproken naar voor, kort daarna volgen kruidige toetsen. In de mond zijn het vooral de smaken van peper,  koriander en kaneel die je zullen bekoren. De gemoute gerst zorgt voor een nieuwe dimensie in deze gin. Niettemin is deze perfect in harmonie met de andere botanicals. De Blind Tiger heeft een lange afdronk die gekenmerkt wordt door de bitterzoete smaken van sinaasappel en citroen.

Deze Belgische gin is een uitstekend geschenk voor al wie van gin houdt.

Meer Informatie
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 47 %
Soort Citrusachtig
Merk Blind Tiger
Nieuw
Promo
Swipen voor 1 additionele foto
Proef ook