Vergelijk producten
Je hebt geen items om te vergelijken.

Bayswater

70 cl
In voorraad
SKU
12493
€ 50,25

Gratis verzending binnen België vanaf €200

Bayswater gin wordt gemaakt door de Spaanse familie Casalbor, maar de productie ervan vindt plaats in Engeland. Deze gin wordt in kleine batches geproduceerd met een neutrale tarwekorrel die gedistilleerd wordt in roestvrije stalen stills. Deze sterke drank wordt gepresenteerd in een vierkante fles, die in Frankrijk vervaardigd wordt, met de letters BW in het groot erop. Op de achterkant van de fles kan je een oud tafereel aanschouwen van de bouw van het metrostation in Bayswater, hetgeen je ook via de voorkant van de fles kan zien.

In de Bayswater gin vind je 9 verschillende botanicals terug, nl. engelwortel, cassia schors, korianderzaak, jeneverbessen, citroenschillen, zoethout, nootmuskaat, sinaasappelschil en lis wortel. Deze zorgen voor de bijzondere smaak van deze gin.

In de neus komen vooral pijnboom (jeneverbes), citrus (sinaasappel) en licht gekruide(cassia schors) smaken jou tegemoet. In de mond is de smaak zacht en licht zoet. De jeneverbes en citrus komen zachtjes naar voren met een licht gepeperd kruid op het einde (een toets nootmuskaat). Deze Bayswater gin is een klassieke, goed uitgebalanceerde gin die niet in jouw verzameling mag ontbreken.

Meer Informatie
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43 %
Soort Zacht
Merk Bayswater
Swipen voor 1 additionele foto